Romain Fornell, xef del restaurant Caelis, ubicat a l’hotel Ohla Barcelona, presenta, amb François Chartier, créateur d’harmonies, sommelier i creador del maridatge molecular, una experiència gastronòmica única al voltant de la figura de Picasso i coincidint amb la exposició “La cuina de Picasso” del Museu Picasso (fins el 30 de Setembre) en la que s’exposen més de 200 obres d’aquest artista universal.

Fornell i Cartier han dissenyat un menú, titulat Olorar i Menjar per a Veure a Picasso, amb onze aromes, onze vins –escollits per Florian David, sommelier de Caelis i Manager del Vistro 49 Wine Bar- i onze plats inspirats en el llegat de Picasso.

La seqüència de presentació d’obra + aroma + vi + plat inclou olorar un aroma a través d’Aromastic, un stick desenvolupat per Sony per adaptar-se al mestratge de Chartier, i que desprèn la fragància que representa l’obra.

Amb aquest joc en el que tots els sentits són protagonistes, l’experiència gastronòmica finalitza amb un Gintonic Citadelle en honor a Coco Chanel, gran amiga del malagueny i uns bombons que ens transporten al seu icònic perfum, el Nº5.

Aquest menú es serveix a Caelis Privé, la sala privada del restaurant Caelis, ubicat a l’hotel Ohla Barcelona, fins a finals de Setembre, sota reserva i per grups d’entre 10 i 20 persones.